h1

Uitslag toeptoernooi 11

1 april 2009

Vandaag werd de 11e ronde van het Toeptoernooi georganiseerd. Deze ronde markeerde de entree van de 14e toeper die opgenomen wordt in het toernooiklassement, de Limburger Tom Hoeben. Hij debuteerde verdienstelijk, met de hoogste ranking die ooit door een niet-reguliere speler gehaald is – een fraaie 3e plaats. Hij vocht zich door de voorrondes samen met Frankie P, nadat zij met groot machtsvertoon klassementsleider Harry en Martin naar de verliezerstafel geholpen hadden. De eindzege ging naar Dennis, die zijn lelijkheid weer eens liet blijken door eerst in de voorrondes te zwijnen en vervolgens in de finale met enorme mazzel Frankie P te kloppen. De 4e plaats werd geconfisqueerd door Christian.
Aan de verliezerstafel werd er agressief getoept, wat leidde tot vermakelijke taferelen en het uitdelen van aardig wat strepen per slag. Harry kwam dankzij deze tactiek als eerste op Arno, maar wist toch nog de zege eruit te slepen voor Martin, Arno en Yoran.
In het klassement moet Harry 4 punten inleveren op Frank, waardoor deze hem weer zou kunnen achterhalen in 1 toernooi. Daarnaast vallen Arno en Martin uit de top 4 weg, Dennis is nu 3 en Christian 4.

Voorrondes:
Tom, Frank door, Harry, Martin eruit
Dennis, Christian door, Yoran, Arno eruit

Verliezerstafel:
5: Harry
6: Martin
7: Arno
8: Yoran

Winnaarstafel:
1: Dennis
2: Frank
3: Tom
4: Christian

Advertenties
%d bloggers liken dit: