h1

Stom geluk Harry brengt hem opnieuw zege

6 april 2009

Met groot Dennisvertoon heeft Harry voor de 6e keer een toeptoernooi op zijn naam geschreven, tot groot ongenoegen van de concurrentie. Hij zegevierde aan de winnaarstafel, voor Frank en Yoran.
Het toernooi, dat gespeeld werd met de gebruikelijke 9, kende zijn climax eigenlijk al in de voorrondes, waarin op het scherpst van de snede gekaart werd. Aan de Tafel van 4 viel het wel mee, waar Yoran en Harry zich vrij snel ontdeden van Martin en Ferdinand, maar aan de Tafel van 5 waren er enkele zenuwslopende handen voor nodig om tot een beslissing te komen. Dat Christian naar de winnaarstafel zou mogen, werd al vrij snel duidelijk, maar wie zou de tweede worden? In een sensationeel eindspel schakelde Addie eerst zowel Arno als Dennis uit, die beiden als op respectievelijk Pelt en Arno stonden, waarna Christian Addie en Frank tot een koningstoep-showdown dreef door beide Arno-spelers te elimineren.  Hierin bleek Frank uiteindelijk de beste te zijn.
Aan de winnaars-/verliezerstafels bleek het pleit vervolgens al snel beslecht. Harry walste met belachelijk goede kaarten over de rest heen, waardoor er voor Frank, Yoran en Christian niets anders dan respectievelijk de 2e, 3e en 4e plaats overbleef. Aan de verliezerstafel was het iets spannender, maar voor de tweede keer die dag kon Addie het in de koningstoep niet waarmaken waardoor Dennis met de zege ging strijken.

Opmerkelijk feitje: De uitslag van dit toeptoernooi is vrijwel identiek aan die van de derde ronde uit het Toeptoernooi. Slechts Dennis en Martin wisselden van plek, terwijl Addie bij dat toernooi niet present was.

Voorrondes:
Yoran, Harry door, Ferdinand, Martin eruit
Christian, Frank door, Addie, Dennis, Arno eruit

Verliezerstafel:
5: Dennis
6: Addie
7: Martin
8: Arno
9: Ferdinand

Winnaarstafel:
1: Harry
2: Frank
3: Yoran
4: Christian

Advertenties
%d bloggers liken dit: