h1

Selectie Go Team! compleet!

11 september 2009

Afgelopen donderdagavond maakte coach Herr Kristally-Jean de selectie bekend die aanstaande maandag Go Team! zal vertegenwoordigen op het Chemiecafé. In een ware drink-off streden vier deelnemers om de laatste beschikbare plek in het team, te weten Arno van Hoof, Martijn Frissen, Joris Driessen en Harry Houben. In een spannend duel tussen de twee laatstgenoemden bleek uiteindelijk Joris degene die het snelst zijn glas leeg had. Hiermee verdiende hij een plek in de Go Team!-selectie.

De opkomst voor de drink-off was verrassend hoog, vooraf was slechts gerekend op twee of drie deelnemers.  Vooral de last-minute aanmelding van Triple H zorgde voor toch wel enige verrassing, aangezien hij tot dusver zijn kwaliteiten nog niet in het openbaar had laten zien. Helaas voor hem was Joris net iets sneller.
Op gepaste afstand van deze twee deden Martijn Frissen en Arno van Hoof zien dat zij deze keer slechts als veldvulling fungeerden. Martijn, vorig Chemiecafé nog Go Team!-lid, kondigde van tevoren al aan dat het niet sterk gesteld was met zijn vorm en liet dit ook helaas voor hem in de wedstrijd zien. Gelukkig was hij dan wel weer sneller dan Arno, die bewees dat ook bierdrinken een vaardigheid is die hij niet kan. En hij kon al zo weinig…

De Go Team!-leden lieten in een reactie weten zeer verheugd te zijn met Joris als vierde lid. “Tja, je haalt zo toch ook ONCS-ervaring binnen.” aldus Duran Duran.  “Joris is een welkome aanvulling op de selectie.”
Ook Dhr. P liet weten tevreden te zijn met Joris. “Ondanks dat we Harry’s kwaliteiten vermoedelijk niet op zijn best hebben kunnen observeren, ben ik blij met de aanstelling van Joris. Hij heeft bewezen de snelste te zijn, terwijl Harry wellicht bezweken is onder de druk. We moeten met het sterkst mogelijke team aantreden en dat doen we nu volgens mij ook.” aldus de slotloper.

De selectie voor 14 september is als volgt:
1: Yoran Zonneveld
2:  Joris Driessen
3: Addie Kusters
4: Frank Heutz

%d bloggers liken dit: