h1

Go Team! domineert koelkastactie

13 november 2009

Nadat eerder dit jaar al bewezen was dat Go Team! op het sprintonderdeel bier drinken goed uit de voeten kon, bleek gistermiddag dat Go Team! ook het duuronderdeel aardig onder de knie heeft. Waar er vorig jaar tijdens de koelkastactie al een aardige score werd neergezet met 13 verschillende merken, ging Go Team! daar gisteren overtuigend overheen door het record met 4 namen bij te scherpen tot 17. Als bonus werden daarnaast ook de tosti’s aan de lijst toegevoegd. Het moge duidelijk zijn dat niemand daar enigszins bij in de buurt kwam, alhoewel de tweedejaars een pijnlijke tik uitdeelden door de Kwak op te maken en zo een vijf-op-een-rij van Go Team! te verstoren. Desalniettemin werden er toch twee hattricks gescoord.

De volledige lijst, in chronologische volgorde:

– Alfa Super Dortmunder
– Herefort
– La Gauloise Ambrée
– Brand Oud Bruin
– Korenwolf
– La Trappe Dubbel
– Rochefort 6
– Kasteelbier Rouge
– Boon Kriek
– La Guillotine
– Erdinger Hefe Weißbier
– Witte Trappist
– Paulaner Hefe Weißbier
– Grimbergen Bruin
– Rochefort 10
– Rochefort 8
– Leffe Radieuse

Alhoewel over de bierstatus van enkele dranken op de lijst getwist kan worden, betekent dit desalniettemin dat Go Team! een zeer fraai collectie heeft weten te bemachtigen. Hieronder ook vele persoonlijke favorieten van het team, alhoewel de aanwezigheid van een tripel toch wel enigszins gemist wordt. Niet dat deze niet gedronken zijn, slechts de laatste flessen konden net niet bemachtigd worden. Eveneens bijzonder is de volledige Rochefort-collectie, welke een ‘clean sweep’ betekende.

Overigens werd de koelkast dankzij falen van de andere borrelgangers niet geleegd. Go Team! beroept zich op het feit dat zij in ieder geval aan hun verplichtingen voldaan hebben.

Foto’s zullen later volgen.

Advertenties

One comment

  1. Ik was er graag bij geweest om het bijzondere moment Go Team bij te staan als extra invallend lid de koelkast een enkel aantal titels hoger in de ranglijst te schroeven.
    Cheers en tot later over een heerlijk alfatje 😉Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: