h1

Is Go Team! Harde kern genoeg?

28 november 2009

Ze regeerden de afgelopen maanden met harde hand, maar hun mandaat komt binnenkort ten einde. Althans, voorlopig. 7 December is namelijk de dag waarop Go Team! zijn bierestafettetitel moet gaan verdedigen op het Diescafé ‘Harde Kern’. Bijna 3 maanden na het eerste Chemiecafé staat er dus weer een bierestafette op het programma en Go Team! is de te kloppen ploeg.

Zelf ziet Go Team! dat overigens anders. “Onze doelstellingen zijn niet veranderd ten opzichte van de vorige keer,” aldus Yoran, “we gaan gewoon weer voor een plek in de halve finale, net zoals de vorige keer. We hebben de vorige keer laten zien dat we in principe makkelijk in staat moeten zijn om door de kwartfinales te kunnen komen, maar we rekenen op een sterkere tegenstand dan de vorige keer. Het is immers een Diescafé, dan wil iedereen echt laten zijn wat ze waard zijn. En daarbij, geen team zal het zich nog in zijn hoofd halen om ons te onderschatten na de vorige keer. Het wordt lastig zat om de titel te prolongeren, maar gelukkig is niets onmogelijk.”

Het thema lijkt Go Team! overigens wel op het lijf geschreven. Onder de noemer ‘Harde Kern’ zal er furieus gestreden worden om de ereplaatsen, en als er een groep wel als harde kern bestempeld mag worden, dan is het Go Team! wel. Dit is echter niet alleen voldoende voor de zege; er zal ook gewoon sterk en constant gedronken moeten worden. Dit werd beaamd door Frank Heutz, de immer charismatische slotloper van Go Team!:

” Mits we een goede tijd neerzetten in de voorronde en dus een gunstige loting hebben voor de kwartfinale, behoort de halve finale zeker tot de mogelijkheid ondanks het waarschijnlijk sterkere deelnemersveld. Maar toch, voorzichtigheid is geboden en we zullen zeer geconcentreerd aan moeten treden en onze tegenstanders niet onderschatten. Je weet wat ze zeggen: hoogmoed komt voor de val. Desalniettemin heb ik wel vertrouwen in die halve finale.”

Go Team! zal in dezelfde formatie aantreden als het afgelopen Chemiecafé, de concurrentie is dus gewaarschuwd.

Advertenties

One comment

  1. GO TEAM!!!Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: