h1

Go Team! ondervindt hinder van aswolk – voorbereiding Chemiecafé verstoord!

18 april 2010

Op 26 april zal Go Team! opnieuw acte de présence geven tijdens het Chemiecafé ‘Kippenvel’, om wederom deel te nemen aan de bierestafettes. Ditmaal staat er meer dan alleen de plaatselijke eer op het spel, ook de tickets voor de ONCS-wedstrijd op 13 mei zullen tijdens dit toernooi vergeven gaan worden. Des te meer reden voor Go Team! om zijn beste beentje voor te zetten, alhoewel de voorbereiding op de wedstrijd verre van optimaal verloopt.

Ten eerste is er het gedoe rondom de bekerfinale tussen Ajax en Feyenoord, waarvan de eerste ronde de dag voor het cruciale Chemiecafé zal plaatsvinden. Deze wedstrijd zet de onderlinge relatie tussen de Ajacied Addie en de Feyenoorder Yoran natuurlijk onder hoogspanning, alhoewel beiden eensgezind zijn over het feit dat het schandalig is dat de finale over twee wedstrijden gespeeld zal moeten worden. “Eén finale is één finale, dus niet twee wedstrijden!” aldus een teleurgestelde Addie. Ze gaan er wel van uit dat het resultaat van de eerste wedstrijd geen nadelige gevolgen zal hebben voor de prestaties tijdens de bierestafette.

Problematischer is de onzekerheid over de teamcaptain, Frank Heutz. De charismatische frontman van de formatie is op het moment gestrand in Kopenhagen, na de vijfdaagse die door Japie naar die stad werd georganiseerd, en het is onduidelijk op welke termijn hij terug zal kunnen keren naar Nederland. De laatste berichten vanuit Kopenhagen, die ons ter ore zijn gekomen door middel van HHH Houben, luiden dat ze morgenvroeg op een vlucht richting Charleroi zullen kunnen stappen, maar alles hangt af van de opening van het Europese luchtruim.

Mocht de terugkeer langer duren dan verwacht, dan komt de voorbereiding serieus in gevaar. Niet alleen Frank en Harry zijn immers gestrand in Denemarken, ook vele andere deelnemers aan de bierestafette zullen hierdoor wellicht niet op tijd terug zijn, waardoor het toernooi ernstig gedevalueerd wordt. We houden echter nog goede hoop dat iedereen op tijd weer in het land zal zijn, zodat er gewoon op topniveau gestreden kan worden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: