h1

Go Team! stelt lichtelijk teleur op tafelvoetbaltoernooi

12 oktober 2010

Roemloos werd Go Team! uitgeschakeld op het Japie-Chemiewinkel Tafelvoetbaltoernooi. In een poule van vier eindigde zowel Go Team! (Addie Kusters & Harry Houben) als Go Team B! (Christian Heffels & Dennis Hulsman) niet bij de beste twee. Sterker nog, Go Team B! elimineerde Go Team! uit het toernooi door het vlaggenschip te verslaan in de beslissende poulewedstrijd. Zo was het toernooi al snel klaar. Ook Frank Heutz, die samen met introkiddo Mark van den Bosch deelnam onder de noemer FC Kroasjelevlaai, kwam niet door de schifting. Yoran Zonneveld kwam dat wel, met zijn bestuurspartner Frank van Wijk wist hij uiteindelijk een knappe derde plaats te behalen. Aangezien dit niet geklassificeerd kan worden als een Go Team!-prestatie kan er slechts één conclusie getrokken worden: Go Team! kan zich beter bij haar specialiteiten, de bierestafette en toepen houden.

Op het personele vlak was er wel goed nieuws: de ST Toepers hebben hun jarenlange gelobby in de F.O.R.T. eindelijk beloond zien worden. Coach Kristally-Jean heeft een benoeming als Tapper In Opleiding gekregen! Door deze benoeming is hij echter wel per definitie zijn titel ‘meest actieve niet-actieve lid’ kwijt, een titel die hij sowieso al wel verspeeld had. De nieuwe drager van deze titel is niemand minder dan Frank Heutz, die tegenwoordig op bijna alle activiteiten verschijnt en derhalve zeker deze titel verdient.

Daarnaast willen de ST Toepers hun gewaardeerde collega Martin Teley feliciteren met zijn fantastische prestatie op het WK reddingszwemmen. Tijdens dit evenement, van 6 tot 9 oktober gehouden in Alexandrië, wist Martin een prachtige bronzen medaille in de wacht te slepen. Hulde voor deze fantastische prestatie!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: