h1

Toptransfer bevestigd

3 december 2010

Go Team! heeft eindelijk officieel bevestigd wie de mysterieuze sterspeler is die getransfereerd was naar de formatie gecentreerd om de welbekende Frankie P. Al langer gingen de geruchten rond dat de GKL zijn debuut in de sterformatie zou maken en dit bericht is nu ook bevestigd door betrouwbare bronnen rondom de ploeg. Aanstaande maandag, op het Diescafé ‘Gemaskerd Bal’, zal de GKL zijn debuut maken in Go Team!.

De GKL is vanaf het moment dat hij vanuit Enschede overkwam naar Eindhoven een gekende waarde binnen het bierestafettecircuit. Bij zijn debuut op het Chemiecafé, met Fust United, verbaasde hij vriend en vijand met een flitsend optreden. Helaas werd het team gediskwalificeerd wegens knoeien, maar zijn naam was gemaakt. Op zijn palmares prijken ondertussen ook onder andere een chemiecafétitel (waarbij hij in de finale met The Chosen Ones won van Go Team!), een zege op het FSE-Feest en een ONCS-zege. Met zulke aansprekende resultaten is hij dus een welkome versterking voor Go Team!, waar protégé Gijs de Kort nu plaats moet maken. Hij zal namens een juniorteam deelnemen op het Diescafé, om zo te trainen voor een terugkeer in Go Team! in de toekomst.

Frank Heutz was erg in zijn nopjes met de transfer. “Het is een eer dat zo’n ster onze ploeg komt versterken. Met deze transfer kunnen wij een serieuze gooi doen naar de zege. We hebben de afgelopen twee finales verloren, een zege zou dus weer een keer mooi  zijn. We hebben in ieder geval genoeg getraind de afgelopen tijd en we denken goed voorbereid te zijn.”

Ook de concurrentie heeft al gereageerd op de transfer. In een eerste reactie laat het 51ste bestuur weten verrast te zijn over de overgang. “Het wordt nu misschien een echte wedstrijd.” De 23ste commissie ‘F.O.R.T. Pie Debye’ heeft laten weten dat de kansen om Go Team! te verslaan nu wel erg klein zijn geworden.

Hoe dan ook, het belooft maandag een spectaculair Diescafé te worden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: