h1

Go Team! grijpt BPA-zege

20 februari 2011

Een van de weinige disciplines waarop Go Team! tot dusver niet uitblonk, kan nu ook afgestreept worden: de proefavonden. Op 9 februari was er weer een BPA, de tweede van het jaar alweer. Bij vorige gelegenheden was het doorgaans droevig gesteld met de rankings van de Go Team!-leden, die doorgaans in de middenmoot belandden. De ommekeer leek er te komen met de PPA, waarbij Addie een schitterende tweede plaats behaalde. Misschien was het een opmaat voor later succes…

Toen de lijsten werden uitgedeeld, zag de kaart er gunstig uit voor de Go Team!-ploeg. Veel bijzondere bieren die te herkennen zouden moeten zijn op de kaart…de enige truc die de F.O.R.T.-cie had uitgehaald, was het op een willekeurige plaats zetten van het Mystery Bier. Erg vervelend natuurlijk, want dit zou betekenen dat ieder zeker lijkend antwoord fout zou kunnen zijn.

De vrees bleek echter ongegrond, want het Mysterie Bier, dat op plaats 6 de kelen binnenkwam, bleek niets anders te zijn dan Mongozo Banana Beer. Dit toch wel kenmerkende bier werd door vrijwel iedereen geïdentificeerd, waardoor de andere puzzelstukjes een voor een op hun plaats vielen…het eindresultaat was dat Yoran met 4.4 de (met één persoon gedeelde) eerste plaats claimde, terwijl Frank hier direct op volgde met 4.3. Een schitterend resultaat! Wat ook een extra bonus opleverde, was de prijs; een pakket met alle zeven bieren van deze BPA. Binnenkort zullen dus de recensies over deze bieren op de BierBlog verschijnen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: