h1

BMI 2 groot succes: Harry wint darttoernooi

27 maart 2011

Op 19 maart jongstleden werd de tweede Bor Masters Invitational, ofwel BMI, gehouden. In een met 10 aanwezigen afgeladen BORrelruimte werd er opnieuw in verschillende kroegdisciplines gesport. Door de verschillende tijdsschema’s werd er deze keer niet in alledrie de onderdelen een heus toernooi gehouden, maar was het hoofdonderdeel het darttoernooi. In de tussentijd speelden de andere tegenstanders verfijnde kaarttoernooien. Afwezig ten opzichte van de vorige keer was Ferdi ‘Captain Fred’ Leeger, die zich enkele uren voor aanvang afmeldde. Zijn afwezigheid werd ruimschoots gecompenseerd door de aanwezigheid van Martin Teley, Dennis ‘Lelijk’ Hülsman, Tim Frissen en zijn vriendin Anne.

De ingrediënten voor een gezellige avond waren dus bereid, het was slechts wachten tot de actie zou losbarsten. De poules werden gemaakt en na enkele zeer spannende duels wist Addie dat zijn poging tot titelprolongatie nog niet tot staan gebracht was. Het was de enige titel die hij die avond officieel zou moeten verdedigen, dus hem was er veel aan gelegen om te winnen. Hij eindigde in zijn poule als tweede, achter Harry. In de andere poule versloeg Yoran al zijn tegenstanders en ging samen met Frank door naar de halve finales.

De pouleresultaten betekende dat de traditionele koppelgenoten uit het Japie-Kekulé Darttoernooi het tegen elkaar op moesten gaan nemen. De eerste halve finale tussen Frank en Harry werd snel beslist. Harry was oppermachtig en was Frank ruimschoots de baas, ondanks dat Frank ook een keurige efficiëntie aan de dag legde. Dit gebeurde niet in de andere halve finale, die uiteindelijk op de laatste bull beslist moest worden. Yoran wist Addie nipt te verslaan, die zo zijn titel moest afstaan. Aan wie, dat zou de finale uit moeten maken.

In de finale nam Harry snel een minieme voorsprong, welke hij vrijwel het gehele duel wist te behouden. Bij het bullen trok Yoran echter plotseling de stand gelijk met nog twee bulls te werpen voor beiden. Verder liet Harry het echter niet komen en hij gooide beide bulls uit zonder dat Yoran er iets tegenin kon brengen. Harry kroonde zich zo tot de nieuwe BMI-dartkampioen.

De avond kabbelde gezellig verder, er waren weer voldoende versnaperingen aanwezig, ondanks de afwezigheid van een blok kaas, en uiteindelijk ging iedereen tevreden doch voldaan weer naar huis.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: